Tijdens het klootschieten op Koningsdag bleek dat Bathmen zich al weer opwarmt voor het volgende evenement van de Oranjecommissie. Twee rasechte Landstormers waren actief in het schieten van de kloot en maakten duidelijk dat ze nog net zo in de stemming zijn als  10-jaar geleden.

Op 1 juni a.s. wordt op de Brink in Bathmen terug geblikt op Bathmen spant de Kroon met een gezellig eet- en drinkfestijn en vele optredens. Iedereen wordt opgeroepen deel te nemen aan dit festijn. Kom met vrienden, familie, kennissen, of alleen  en schuif gezellig ergens aan bij één van de vele lange tafels en barbecues.

In verband met de vergunning van de gemeente moeten we wel weten hoeveel mensen gaan deelnemen en daarom wordt een ieder verzocht zich voor 16 mei even op de site van ‘bathmenpoetstdekroon.nl‘ op te geven. Hier vindt u ook alle informatie. Het belooft heel gezellig te worden, en als u in uw klerenkist ook nog iets in de sfeer van 2014 heeft, een hoed, kledingstuk of iets anders dan is het alleen maar leuk dit te dragen. Kortom het wordt hoog tijd dat we met elkaar de Kroon gaan oppoetsen, want die ligt nu alweer 10 jaar dik onder het stof.